Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Kihiline toorjuustumagustoit

Maitsev dessert, millest on raske keelduda. Valmista väikestesse magustoidupokaalidesse või lao koostisosad suuremasse kaussi.

 

Vaja läheb (4 sööjale):

 

200 g Salvesti Meie Mari Vaarika-mustasõstramoosi

2 spl Salvest Põnn Kamapalle

1 dl kaerahelbeid

200 g toasooja toorjuustu

200 ml rõõska koort

3 spl suhkrut

2 spl võid

1 spl fariinisuhkrut

õli

 

 

Tee nii:

Kuumuta pannil või ja veidike õli, sega juurde fariinisuhkur. Lisa kaerahelbed ja kamapallid, sega korralikult läbi. Rösti pidevalt segades paar minutit ning tõsta jahtuma.

Toorjuustukreemi valmistamiseks vahusta rõõsk koor suhkruga ja sega toasooja toorjuustuga ühtlaseks kreemiks.

Tõsta magustoidupokaali põhja röstitud kaerahelbesegu, seejärel toorjuustukreem ja kõige peale Meie Mari Vaarika-mustasõstramoos.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee