Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Kleepuvad kanatiivad

Kleepuvad kanatiivad on tõeline comfort food, millega üllatada sõpru ühisel filmiõhtul. Valmistades kõrvale riisi ja salatit, saad korraliku õhtueine.

 

Vaja läheb:

500 g kanatiibu (broileritiibu)

soola ja musta pipart

seesamiseemneid

 

Kaste:

3 spl tšillikastet

3 spl Salvest ketšupit

3 spl sojakastet

1 spl mett

0,5 dl vett

 

Tee nii:

Maitsesta kanatiivad soola ja pipraga. Aseta kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit vahepeal kanatiibu ümber keerates.
 
Samal ajal valmista kaste. Selleks pane kõik koostisained potti ning keeda 5 minutit üsna suurel kuumusel, et kaste kokku keeks. Vala kaste küpsenud kanatiibadele ja keera kanatiibu kastmes ringi, et need mõlemalt poolt kastmega kokku saaks. Tõsta kanatiivad uuesti ahju ning küpseta veel 10-15 minutit. Serveerimisel puista kanatiibadele seesamiseemneid.

 

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Retseptis kasutatud tooted