Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Mangomagustoit kamakreemiga

Krõbedad kaerahelbed ja kreemjas kamavaht – ideaalne kooslus! Lisaks veel värske mangopüree, mis teeb magustoidu mõnusalt eksootiliseks.

 

Vaja läheb (4 sööjale):

400 g Salvest Põnni Ökoloogilist mangopüreed

2 dl kaerahelbeid

1 spl mett

200 g toasooja maitsestamata toorjuustu

1 dl rõõska koort

1 spl suhkrut

1 spl kamajahu

 

 

Tee nii:

Kuumuta pannil kaerahelbed ja mesi, rösti paar minutit. Lase jahtuda. Vahusta toorjuust ja rõõsk koor suhkruga kohevaks, sega hulka kamajahu. Tõsta pokaalidesse mangopüreed, pritsi tordipritsiga või tõsta lusikaga kamakreemi ja puista peale krõbedaid kaerahelbeid. Serveeri.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee