Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Minestrone supp

Tõeline supiklassika, mille valmistamiseks ei pea sugugi meisterkokk olema. Itaaliast pärit paks supp on tuntavalt tomatine ja vürtsikalt aromaatne elamus igale supisõbrale. Buon appetito !

 

Vaja läheb (kuuele inimesele):

1 purk Salvesti Köögiviljadega pastakastet

100 g Tartu Mill Filini piccolo pastat

1 l kuuma vett

4 porgandit

2 tomatit

1 sibul

1 väiksem suvikõrvits

3 sellerivart

1 loorberileht

praadimiseks õli

 

 

Tee nii:

Esimese asjana tükelda kõik köögiviljad. Seejärel kuumuta poti põhjas õli. Hauta hakitud sibul ja porgand madalal kuumusel mõni minut. Nüüd lisa suvikõrvits ja seller, seejärel ka hakitud tomatid ja loorberileht. Hauta mõni minut.

Vala peale pastakaste ja kuum vesi. Keeda tasasel tulel 30 minutit kuni köögiviljad on mõnusalt pehmed. Lisa pasta ja keeda 3–4 minutit kuni pasta on valmis. Serveerimisel puista supil peale maitse järgi supirohelist.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee