Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Panna cotta rabarberi-vaarikamoosiga

  • Retseptid
  • Panna cotta rabarberi-vaarikamoosiga

Itaaliast pärit koorene magustoit hapuka rabarberi-vaarikamoosiga on lausa taevalik maitseelamus.

 

Vaja läheb:

200 g Salvesti Meie Mari Rabarberi-vaarikamoosi

2 želatiinilehte

4 dl rõõska koort

1 vanillikaun

50 g suhkrut

 

 

Tee nii:

Pane želatiinilehed külma vette likku. Samal ajal kuumuta rõõsk koor koos suhkruga keemiseni. Poolita vanillikaun, eemalda seemned ja pane seemned kuuma koore sisse. Keeda tasasel tulel 5 minutit. Tõsta pott tulelt, lisa kuivaks pigistatud želatiin. Sega kuni želatiin on sulanud. Vala segu 4 magustoidupokaali. Tõsta 4 tunniks külmkappi tarretuma. Enne serveerimist tõsta panna cottale Rabarberi-vaarikamoosi.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee