Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Pasta Vahemere ürdikastme ja krevettidega

  • Retseptid
  • Pasta Vahemere ürdikastme ja krevettidega

Vahemere maitseid kandev krevetiroog, mille eksootilised nüansid saad mahlastest tiigerkrevettidest ning teravuse küüslaugust ja tšillist. See on sinu võimalus serveerida perele või külalistele tõelist gurmeed!

Vaja läheb (neljale inimesele):

1 purk Salvesti Vahemere ürtidega pastakastet

250 g Tartu Mill pastat Puntine grandi

400 g tooreid, koorega tiigerkrevette

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 väike tšillikaun

soola-pipart

praadimiseks õli

 

Tee nii:

Kuumuta pannil õli. Seejärel haki sibul ja hauta madalal kuumusel pehmeks. Lisa purustatud küüslauk ja peeneks hakitud tšilli. Nüüd tõsta pannile puhastatud krevetid. Hauta 3–4 minutit ning maitsesta soola-pipraga. Tõsta 8 krevetti kõrvale, et neid hiljem serveerimisel kasutada.

Seejärel lisa pannile pastakaste ja lase keema tõusta. Samal ajal valmista pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Sega keedetud pasta tomatikastmega ning serveeri krevettidega.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee