Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Pikkpoiss ketšupikattega

Vana hea pikkpoiss on saanud peale tublilt tomatise ketšupikatte, mis peaks meeldima nii väikestele kui ka suurtele ketšupisõpradele. Järgmisel päeval sobib viil pikkpoissi toeka võileiva katteks.

 

Vaja läheb:

200 g Salvest Ketšupit

2 sl Salvest Sinepikastet

500 g kodust hakkliha

1 muna

1 dl riivsaia

2,5 dl piima

1 sibul

1 porgand

1 küüslauguküüs

1 tl soola

0,5 tl musta pipart

 

Tee nii:

Sega piim ja riivsai, lase 10 minutit seista. Haki sibul ja küüslauk, riivi porgand. Sega omavahel hakkliha, sibul, küüslauk, porgand, riivsai, muna, sool ja pipar. Suru hakklihasegu küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Katte jaoks sega ketšup ja sinepikaste, määri pikkpoisi peale. Küpseta veel 30 minutit. Enne pikkpoisi lahtilõikamist lase 10 minutit vormis taheneda.

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Kõik Liharoad

Kanakarri riisiga

India-pärane kanaroog on mõnusaks maitseelamuseks ja suurepäraseks kõhutäiteks. Eriti hästi sobib kanakarrit serveerida riisiga.

Tulised kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Kui naudid maitsetes teravust ja sinu aias kasvavad suvikõrvitsad, oled sattunud just õige retseptini! Kiiresti valmiv tervislik roog näeb ka kena välja, seega suurepärane serveerimine suvistel lõunasöökidel. Ideaalne retsept kui armastad teravaid maitseid ja suvikõrvitsaid! Kiiresti valmiv ja tervislik roog sobib hästi suvisteks lõunasöökideks.

Apelsinitäidisega majoneesikana

Üks korralik krõbedaks küpsenud kana, millele annab maitset lõunamaine magus apelsin. Ahjupraest saab kenasti söönuks terve pere või sõprade seltskond. Kellele koivad, kellele rinnatükk?!