Sealiha sibula- ja majoneesikattega

- Retseptid
- Sealiha sibula- ja majoneesikattega
Aus kodune toit, mida võid au ja uhkusega ka külalistele serveerida. Toitva roa salajane koostisosa on Salvesti Mädarõikamaitseline majonees!
Vaja läheb:
4–6 sealiha liblikfileed
150 g Salvesti Mädarõikamaitselist majoneesi
4 sibulat
50 g võid
1 dl naturaalset õunamahla või vett
praadimiseks õli
soola-pipart
Tee nii:
Tambi lihahaamriga lihalõigud õhemaks ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli ja prae lihalõigud mõlemalt poolt pruuniks. Seejärel tõsta praetud lihalõigud suuremasse ahjuvormi üksteise kõrvale ning määri igale lihalõigule supilusikatäis majoneesi.
Nüüd puhasta sibulad ja viiluta need õhukeselt. Kuumuta pannil 50 g võid, lisa sibulaviilud ja prae madalal kuumusel kuni sibul on pehme. Jaota praetud sibul lihalõikudele.
Lõpetuseks kalla ahjuvormi õunamahl või vesi. Küpseta 20 minutit 200 ºC juures ning lase enne serveerimist 10 minutit fooliumi all seista.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee
Retseptis kasutatud tooted
Kõik Liharoad
Tacod lihapallidega

Majoneesimarinaadis kanašašlõkk

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

Kanakarri riisiga

Pikkpoiss ketšupikattega

Grillitud lihaveise steik BBQ–kastme ja sparglitega

Tomatikastmes kanakoivad grillitud maisi salatiga

Wrap seafilee ja magus-vürtsika köögiviljasalatiga

Tulised kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Apelsinitäidisega majoneesikana
