Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Suitsune hernepüreesupp

Hõrk hernepüreesupp valmib vaid veerand tunniga. Supi kõrvale sobivad krõbistamiseks grissinid või krõbedad saiakuubikud. Lihasõbrad võivad supile lisada ka peekonikuubikuid või suitsulihatükke.

 

Vaja läheb:

530 g Salvest Suitsulihaga hernesuppi

0,5 l vett

serveerimiseks grissineid / peekonit /suitsuliha (soovi korral)

 

Tee nii:

Pane supp potti, lisa vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 4-5 minutit. Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Nõruta püreesupp läbi sõela. Vala nõrutatud supp tagasi potti, vajadusel lisa veidi kuuma vett. Kuumuta uuesti keemiseni. Serveeri krõbedate grissinitega.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee